Tempatnya Download Aplikasi full Apk, Mod, Pro, Premium untuk semua Sahabat Android.

Saturday, September 23, 2017

Jam Pintar Apple IWatch Dilancarkan Oktober IniSebelum khabar angin mengenai iPhone 6 mula kedengaran, Apple iWatch merupakan peranti yang hangat disebut dan dengan majlis WWDC juga berlalu tanpa sebarang informasi mengenai peranti iPhone, iPod mahupun iWatch, kami pasti bulan oktober akan menjadi bulan dimana iPad dan iWatch dilancarkan manakala pelancaran iPhone 6 diadakan sebulan lebih awal.

Laporan terbaru yang mengatakan iWatch akan dilancarkan pada bulan Oktober ialah berdasarkan maklumat daripada pembekal komponen serta sumber terdekat Apple namun sedikit berlainan disini adalah, iWatch dikatakan akan dilancarkan bantu-membantu iPhone pada bulan Oktober. Walaubagaimanapun, kebiasaanya, iPhone akan dilancarkan pada bulan September.

Sumber juga berkata bahawa iWatch akan mempunyai skrin paparan melengkung OLED dan bisa mengukur data seperti, glukosa darah, pembakaran kalori, waktu tidur dan tahap oksigen didalam darah. Jam pandai ini juga dikatakan akan menyimpan data cap jari daripada Touch ID iPhone pengguna. Apple menyasarakan untuk menjual 3 sampai 5 juta unit iWatch sebulan.

iWatch juga dikatakan akan beoperasi menggunakan iOS8 dan Apple juga akan menyertakan aplikasi HealthKit .

Sumber
Sumber https://faiz-tutorial.blogspot.co.id/

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Jam Pintar Apple IWatch Dilancarkan Oktober Ini