Tempatnya Download Aplikasi full Apk, Mod, Pro, Premium untuk semua Sahabat Android.

Saturday, September 23, 2017

Sony Xperia Z3 Dilancarkan Ogos Ini – Skrin QHD?


Walaupun gres sahaja melancarkan telefon berilmu utama mereka iaitu Sony Xperia Z2 yang tiba selepas Xperia Z1 dilancarkan enam bulan yang lalu dan Sony mengesahkan mereka akan mengekalkan taktik melancarkan telefon berilmu utama setiap enam bulan. Kenyataan ini dikeluarkan oleh  pengarah Kreatif Sony Mobile Kurozumi Yoshiro yang berkata Xperia Z2 merupakan telefon berilmu utama syarikat itu bagi 6 bulan pertama tahun ini.
Yoshiro berkata Sony mesti melancarkan beberapa model telefon berilmu mereka setiap enam bulan bagi mengekalkan daya saing telefon berilmu utama tersebut. Selain itu, Yoshiro turut menegaskan bahawa yaitu sesuatu yang mustahil bagi syarikat Jepun itu untuk bersaing dengan syarikat pengeluar telefon berilmu lain ibarat Samsung dan Apple jikalau melancarkan telefon berilmu utama dengan jangka hayat satu tahun. Sony juga dikatakan akan mengekalkan reka bentuk OmniBalance yang diperkenalkan pada Xperia Z dan ianya ternyata popular.

Bercakap mengenai spesifikasi pada Xperia Z3, kami menjangkakan Sony akan memperkenalkan skrin paparan QHD dengan saiz yang sama, pemproses Snapdragon 805 dan pembaikan pada bahagian kamera serta bateri.

Dengan ini boleh disahkan bahawa pada bulan Ogos ini kita akan melihat Sony melancarkan Xperia Z3 yang pasti akan didatangkan dengan spesifikasi yang lebih baik.  Xperia Z3 pasti menjadi telefon berilmu yang disasarkan sebagai pencabar kepada iPhone 6 yang bakal hadir dengan skrin sapphire dan akan dilancarkan pada bulan September 2014.

Sumber
Sumber https://faiz-tutorial.blogspot.co.id/

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Sony Xperia Z3 Dilancarkan Ogos Ini – Skrin QHD?