Tempatnya Download Aplikasi full Apk, Mod, Pro, Premium untuk semua Sahabat Android.

Saturday, September 23, 2017

Windows 9 Bakal dilancarkan pada April 2015


Sebelum ni, hanya selepas beberapa ahad Windows 8 dilancarkan, khabar angin mengenai Windows 9 mula tersebar. Walaupun syarikat itu memberi rujukan kepada kemas kini untuk Windows 8.1 sekarang, pemerhati Windows melaporkan bahawa syarikat itu mempunyai rancangan yang lebih besar; pelepasan Windows 9 sekitar bulan April 2015.

Microsoft dilaporkan telah mengiktiraf beberapa kritikan mengenai Windows 8 yang sama ada perlu diperbaiki dalam kemas kini Windows 8.1 atau Windows 9. Salah satu perkara utama yang kononnya akan datang yaitu kemunculan semula Start Menu, walaupun khabar angin sebelum ini memberitahu bahawa Microsoft akan lakukan perubahan tersebut dalam kemas kini untuk Windows 8.1.

Hasil daripada kritika Windows 8, Microsoft boleh mencari cara untuk menjalankan aplikasi “Metro” dengan cara yang serupa dengan Windows tradisional, yang akan membolehkan mereka untuk berjalan di tetingkap berasingan.

Microsoft dilaporkan akan membina Windows 9 dengan tiga versi pembangunan utama sebelum keluar dengan versi penuh dan stabil, walaupun ia tidak terperinci bagaimana kebanyakan versi pembangunan akan disediakan kepada pemaju sebelum pelepasan awam.Sumber https://faiz-tutorial.blogspot.co.id/

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Windows 9 Bakal dilancarkan pada April 2015